dissabte, 24 de febrer del 2018

Podis internacionals per Carme Vidal, Quim Solé i Dani Degràcia

La corredora Carme Vidal photo © Ascen Pérez

Cap de setmana molt intens pels orientadors de l’escola esportiva del CERRR Igualada.  Uns quants orientadors es van desplaçar a Barcelona per participar el Trofeu Internacionalde la capital catalana, organitzat pel Club Orientació Catalunya. Prova que també donava el tret de sortida al Mediterranean Orienteering Championships 2018, que s’ha allargat tota la setmana per Catalunya.
La competició va començar dissabte al matí amb una llarga distància per la muntanya de Montjuïc.  Una llarga molt dura i exigent físicament, on s’havia d’estar molt el cas per no despistar-se entre les escales i petits parcs enjardinats de la muntanya màgica.
Els resultats ja en aquesta primera jornada van ser molt bons pels corredors igualadins, destacant sobretot el 1r lloc femení per Carme Vidal en la categoria dones Open amb dos  minuts de diferència i el tercer lloc de Daniel Degràcia en la categoria Open Masculí.
Diumenge el matí, la competició va ser  pel centre històric de Barcelona, en una prova de la modalitat Esprint. Una cursa molt ràpida pels carrers del Born.
Dani Degràcia en un moment de la cursa  photo © Lluís Alsius
Finalment i amb la suma de les dues jornades, els resultats finals del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona van ser un primer lloc per Carme Vidal amb sis minuts d’avantatge per davant de la italiana Elena Simion i un gran tercer lloc per Daniel Degràcia en la categoria open masculí.
En aquesta competició també hi va córrer en la categoria elit Roger Solé amb una 17a posició final i en les categories de promoció Lluc Torné, Guillem Malet i Aina Torné amb molt bons resultats en la seva primera competició internacional amb més de 500 participants vinguts d’arreu d’Europa.

D’altra banda, Quim Solé va ser l’únic representant al Trofeu Internacional Múrcia- Costa Càlida a la població de l’Alhama de Murcia, prova que amb 1300 participants,  puntuava pel Word Ranking Event 2018 de la federació internacional.
Quim Solé,  s’estrenava aquest any en la categoria H21A i no ho va poder fer de millor manera, després de dues curses i més de 20 km per la muntanya va aconseguir guanyar la competició per només 8 segons respecte el segon classificat i 11 segons respecte el tercer.
D'aquesta cursa, destacar el retorn de Quim Vich a la competició després de molt temps parat per culpa dels problemes al genoll.