dijous, 15 de febrer del 2018

Bona oportunitat per veure alguns dels millors orientadors del món a l’Anoia


Demà, divendres 16 de febrer comença el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (TIC), que aquest any forma part del Mediterranean Open Championship Orienteering 2018 (MOC).
Això vol dir que durant els pròxims 15 dies, tindrem la sort de tenir a Catalunya gran part dels millors orientadors del món.
El TIC 2018 començarà a la nostra comarca demà divendres a partir de les 15 hores de la tarda en el mapa del Peu de Montserrat, a la zona residencial del Bruc. Amb una prova de mitja distància serà una bona oportunitat per veure una prova d’alt nivell a casa nostra.
La competició seguirà dissabte el matí amb una llarga per la muntanya de Montjuïc i diumenge amb un esprint al centre històric de Barcelona. Els guanyadors de la competició tindran premis en metàl·lic. Aquestes tres proves estan organitzades pel nostre club (Club d’Orientació Catalunya).
 El MOC seguirà durant la setmana per la comarca del Berguedà amb un seguit de proves esprint i entrenaments paral·lels organitzats per Club d’Orientació Berguedà.
Finalment, el MOC acabarà a la província de Tarragona amb una nocturna a Montblanc divendres 23 a la nit, una mitja distància a Castillejos dissabte al matí i un esprint al centre Tarragona el diumenge, organitzat pel  Club Montsant Orientació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada