dilluns, 6 de novembre del 2017

Molt bons resultats a la cursa de la Panna el Bandoler a Sant Martí de Tous

Un any més, va tenir lloc a Tous la Cursa de la Panna el Bandoler. Una cursa de muntanya en circuit de 10km o 20 km i paral·lelament una de btt de 50 km, 30km o 10 km.
Un petit grup de corredors de la nostra escola hi va participar en les proves, aconseguint molt bons resultats.
L'equip de l'escola esportiva del CERRR
L'Arnau Muñoz que corria la cursa de 10km, va aconseguir una 3a posició absoluta amb un temps de 00:49:17, aquesta va ser una de les sorpreses del dia tenint en compte que només té 14 anys.  En la mateixa prova el Bern Vich, va aconseguir una 23a posició masculina i la seva germana Vera (que ho va fer en modalitat marxa) va aconseguir acabar en 37a posició femenina.
D'altra banda, en la prova de 20km, va guanyar l'entrenador de la nostra escola, Sergi Solé, amb un temps de 01:28:34. En la mateixa prova, el Marc Llambès va aconseguir la 14a posició absoluta.
En btt, el Ton Vilà va participar en la prova de 30 km i va aconseguir la 82a posició, així mateix el Xavier Muñoz va realitzar la prova de 10 km de btt.
Felicitats a tots pels vostres resultats!