dimecres, 7 de juny del 2017

Bons resultats a la Berga Trail Kids

Aquest dissabte va tenir lloc als Plans de Corbera (Berga) la 4 prova de la lliga de curses de muntanya Catalonia Trail Kids.
El podi aleví femení photo © Xalenx Trail Kids
La Berga Trail va oferir als més joves uns circuits de muntanya, força tècnics amb uns recorreguts que passaven entre prats i boscos d’alta muntanya amb espectaculars vistes al Cadi.
Un cop més, vam tenir representants a la majoria de categories.
En els més petits, un circuit de 1km i 20 metres de desnivell hi va participar l’Anna Salvador. Aquesta vegada, no va tenir tanta sort com anteriors ocasions i una caiguda la va deixar fora del podi.
El circuit prebenjamí, el Jordi Salvador va fer una cursa increïble i va aconseguir quedar en 4t lloc. El seu circuit era 3’25km i un desnivell de 130 metres. Així mateix, en la mateixa categoria la Ingrid Díaz-Guerra va tornar a aconseguir un podi quedant en segona posició femenina.
En el circuit aleví, 4’20km i 300 metres de desnivell la Sira Díaz-Guerra va aconseguir guanyar en la seva categoria.
Finalment, en la categoria cadet, la Carlota va tornar a aconseguir la victòria amb molta autoritat  en un circuit de 7 km i 450  metres de desnivell.