dimecres, 10 de maig del 2017

Pluja de podis a la Mola Trail Kids 2017

El pasta 29 d’abril, va tenir lloc a Matadepera, la tercera prova de la lliga Catalonia Kids Cup de curses de muntanya, la Mola Trail.
L'equip de l'escola esportiva CERRR a l'arribada
En aquesta ocasió, un bon grapat d’atletes de l’escola esportiva del CERRR es van desplaçar fins as boscos de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, per tal de disputar aquesta prova del calendari català de curses de muntanya.
Un cop més, els resultats van acompanyar en aquesta prova de muntanya que va tenir una molt bona participació en les categories de promoció. En la categoria infantil (5 km) la Carlota Díaz-Guerra va tornar a guanyar en la categoria femenina i va quedar quarta de la general infantil amb un temps de 00:28:32. En la mateixa categoria el Guillem Malet aconseguia la 14 posició masculina amb un temps de 00:36:46.
En la categoria aleví (4 km) la Sira Díaz-Guerra va aconseguir el segon lloc femení amb un temps de 00:32:22 i l’Ona Solà el tercer lloc amb un temps de 00:35:29. El Jan Solà, que corria en la mateixa categoria va tenir uns petits problemes físics i va aconseguir la 16a posició masculina.
En els més petits de tots, els prebenjamins (1km), també vam aconseguir magnífics resultats, amb un primer lloc de la Ingrid Díaz-Guerra 00:08:05 i quart lloc a la general i un cinquè lloc masculí dels Jordi Salvador (00:08:18).
A més a més, l’Anna Salvador, la més petita del grup també va aconseguir un primer lloc a la cursa dels minis.
La pròxima prova de la lliga Catalonia Kids trail, serà a Berga en el marc de la Berga Tril Kids el dia 3 de juny.

Les tres germanes Díaz-Guerra, vana conseguir pujar al podi




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada