dijous, 25 de maig del 2017

Dos tercers llocs (femení i masculí) a la 7a Cursa Lluís Barrera

Diumenge, va tenir lloc a Vilafranca del Penedès un clàssic dels rogainings del Penedès: el rogaining de 2 hores i 30 minuts Lluís Barrera.
Un any més, a les 9:30h del matí es donava la sortida des de la plaça Manuel Milà i Fontanals de Vilafranca, als més de 120 participants que correrien daurant dues hores i mitja pels voltants de la capital penedesenca, intentant passar pel màxim de controls possibles.
Recordem que els rogainings són proves d'orientació en què en un temps màxim, els participants han de passar pel màxim nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
Aquest any, només dos corredors del club hi van participar i els dos amb molt bon resultat. En la categoria femenina, la Carme Vidal que formava parella amb la també igualadina Cèlia Conill van aconseguir un tercer lloc en categoria femenina, amb una puntuació de 34 punts.
Roger Solé, que va córrer de manera individual, va aconseguir també un tercer lloc en la categoria masculina amb 72 punts.