dissabte, 25 de març del 2017

Al Trofeo Internacional Martin Kronlund 2017

El cap de setmana de 18 i 19 de març va tenir lloc a San Martin de Valdeiglesias (Madrid) la tercera prova de lliga espanyola de la temporada 2017.
Els integrants igualadins
Aquesta vegada el Trofeo Martin Kronlund va reunir més d'un miler de corredors a la Sierra Madrilenya que van gaudir de tres competicions (llarga, mitja i esprint) en un terreny on hi destacaven grans elements de roca.
Van ser quatre els membres de la delegació del club igualadí que es van desplaçar a Madrid per prendre part d'aquesta competició.
H20:
El David Riba va córrer en la categoria H20. Li va costar entrar en el mapa i el resultat en la llarga distància no va ser gaire bo. A l'esprint, va demostrar que les series comencen a fer efecte i va aconseguir una 29a posició, que vist la representació internacional que hi havia en la seva categoria no està gens malament. Finalment va acabar en 36a posició a la mitja distància.
H21A:
Físicament el Roger Solé no està gaire bé i això es va notar en la 01:28:31 que va tardar en realitzar la prova de llarga distància, a més de 13 minuts del primer classificat i que el va deixar en 9a posició. A l'esprint, el millor resultat del cap de setmana amb un 4t lloc. El diumenge, amb un traçat molt tècnic que va realitzar una molt mala cursa, que el va fer acabar en 26a posició.
F21B:
La Carme s'estrenava en una lliga Espanyola, tot i així els resultats van ser molt bons. 7è lloc a la llarga distància i 9è lloc en la mitja distància.
EL FOTÒGRAF:
Finalment, el Quim Vich també es va desplaçar fins a Madrid. Com ja sabeu segueix lesionat del genoll i va ser un dels fotògrafs oficials de la prova. Us deixem l'enllaç amb les seves imatges:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada