diumenge, 2 d’octubre del 2016

III Canyelles Haglöfs, setena prova de la lliga Penedès de rogainings

Diumenge passat, (25 de setembre) va tenir lloc a Canyelles (Alt Penedès) la setenaprova de la lliga Penedès de rogainings.
Recordem que els rogainings són proves d'orientació en què en un temps màxim, els participants han de passar pel màxim nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
En aquest cas 200 corredors que en les tres hores de temps havien de passar pels 25 controls col·locats pels voltants de la localitat. Un bosc típicament mediterrani, molt pedregós i amb una gran xarxa de camins.
El Roger Solé, que tornava a la competició després del "paron" estiuenc i que fins al moment liderava la classificació general de les proves de la lliga Penedès, no va tenir un gaire bon retorn a la competició, un error de lectura de mapa en l'última mitja hora de cursa no li va permetre marcar la totalitat de les fites, perdent així 18 punts en cursa i distanciant-se dels primers classificats.
Us deixem la ruta que va realitzar el Roger:
La pròxima cursa serà el dia 16 d'octubre a Vilanova i la Geltrú, penúltima prova de la lliga Penedès i molt important per intentar acabar en primer lloc en la classificació final d'aquesta temporada.