dilluns, 1 d’agost del 2016

Roger Solé i Quim Solé 2n i 3r al The Wild Boar Night Experience a Font-Rubí

Aquest dissabte dia 30 de juliol es va disputar la sisena prova de la lliga de rogainings del Gran Penedès.
Aquesta vegada, la cursa se celebrava al mapa de les Serres Velles al municipi penedenc  de Font-Rubí, un mapa amb una gran xarxa de corriols i camins, amb forts desnivells i amb un sotabosc molt dens que impossibilitava les rutes que no foren per la xarxa de camins.
Recordem que els rogainings són proves d'orientació en què en un temps màxim, els participants han de passar pel major nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
A les 21h es donava el tret de sortida al rogaining, que era de dues hores de durada i on els nostres representants igualadins es van posar al capdavant de la cursa des del primer moment.
El recorregut que van realitzar els germans Solé Llobet
Encara que les sensacions posteriors a la cursa no van ser gaire bones i tot i rebre una sanció de 3 punts per l'hora d'arribada, al final van aconseguir amb una puntuació final  de 64 punts el segon i el tercer lloc final, per darrere de l'equip del Vallmoranta Haglöfs.
A l'espera de com quedarà la classificació de la lliga Penedès després d'aquesta prova el Roger Solé segueix liderant la classificació i Quim Solé ocupa la 5a plaça.

La Lliga Penedès es reprendrà el 25 de setembre a Canyelles.