divendres, 8 de juliol del 2016

Quim Solé guanya els 5 dies d'Espanya a Sòria

Quim Solé i Quim Vich han estat els dos igualadins que han representat l'escola esportiva al IV Trofeo Internacional Pinares de Soria, que coincidia amb la competició d'orientació més important de l'estiu al territori espanyol: Els 5dies d'Espanya.
Els dos representants igualadins
La competició que es dividia en 5 etapes, va reunir més de 1500 corredors vinguts d'arreu d'Europa, va transcorre pels magnífics paratges de la província de Sòria, terrenys amb poc desnivell, amb molt sotabosc i amb elements molt tècnics que els fan ideals per les proves d'orientació.
Els dos corredors que participaven en la categoria H20, van finalitzar un gran campionat. Per la seva banda Quim Vich va començar molt malament la competició oblidant-se de marcar un control el primer dia de competició, però es va sabersobreposar a l'adversitat i va acabar guanyant la tercera etapa i quedant segon a la quarta.

Per la seva banda, Quim Solé, va demostrar ser el corredor més regular i quedant en totes les etapes entre el 4t i el 7è classificat, va aconseguir realitzar el millor temps, en la suma total de totes les etapes, guanyant així els 5 dies de Sòria aldavant del  suec Elias Wiklund i de Kiril Pivovarov.