dilluns, 6 de juny del 2016

Tercera prova lliga Penedès a la Vall de Riudebitlles

Dissabte a les 9:30h del matí, des de la zona esportiva de Sant Pere de Riudebitlles es va donar la sortida de la tercera prova de la lliga Penedès i I rogaining de la Vall de Riudebitlles.
Els més de 80 equips, que van participar de la prova van poder gaudir de les vinyes i bosquets d'aquesta magnífica vall del Penedès.
Recordem que els rogainings,  són proves d'orientació en que un temps màxim, els participants han de passar pel major número de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
En aquest cas, la prova era de tres hores de durada amb 36 fites distribuïdes pel territori.
A la prova i van participar el nostre entrenador Roger Solé, que va aconseguir un 5è lloc amb 160 punts i 24 km a les cames i Quim Solé que va aconseguir un 8è lloc amb 133 punts.
La pròxima prova serà el Campionat de Catalunya de Relleus d'aquest diumenge a Capolat (Berga).