dimecres, 27 d’abril del 2016

Quim Solé i l'equip de Fidel Compte guanyen el rogaining de la IV cursa Ròtaria de Lleida i II rogaining Parc de la Mitjana

El diumenge dia 24, es va celebrar a Lleida un rogaining d'una hora al Parc de laMitjana.
Recordem que els rogaining són proves d'orientació, en que un temps màxim, els participants han de passar pel major número de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions.
Quim Solé, que sortia com a favorit, en la categoria individual, no va decebre i va guanyar la competició, aconseguint els 86 punts.
El Luca Almiñana, que també corria individualment va quedar en 6a posició amb 81 punts.
En aquesta cursa també hi van participar el Fidel Compte i l'Irene Compte, que participaven en la categoria de parelles i de la qual també es van proclamar vencedors amb 81 punts.