dilluns, 18 d’abril del 2016

Bronze absolut de Quim Vich al Campionat de Catalunya Nocturn

Aquest dissabte 16 d'abril, a les 21h es donava el tret de sortida al Campionat de Catalunya nocturn a la població berguedana de la Pobla de Lillet. Una sortida en massa amb més de 100 corredors que es van endinsar en els boscos prepirinencs per realitzar un circuit de 6,4 km lineals, amb 500 metres de desnivell positiu.
L'únic representant igualadí, va ser el jove  corredor Quim Vich, de només 18 any que s'estrenava en la categoria elit i que va donar la gran sorpresa del campionat català quedant per davant de molts dels favorits amb el seu tercer lloc final, amb un temps de 01:03:58 a només tres minuts del primer (el Pau Llorens del Club d'Orientació Berga) i a disset segons del segon classificat, el badaloní Benet Totusaus.

D'aquesta manera, l'igualadí aconsegueix el primer campionat important d'aquesta temporada i agafa una mica de confiança de cara al Campionat de Catalunya del proper 1 de maig a Girona.