dimecres, 27 de maig del 2015

Sergi Solé primer júnior i 16è de la general en la IURNS de 10km

Arribada de Sergi Solé
Aquest dissabte a la nit, es va tornar a celebrar a la nostra ciutat (per quart any consecutiu) la Igualada Urban Running NightShow. Com cada any, a més de les curses de 5  i 10 km, també ha inclòs la cursa amb patinets i cotxets de nadons i una cursa infantil de d’1,6 kilòmetres per a nens i nenes de 5 a 13 anys. Entre totes les proves hi han hagut més de 2500 participants.
Ha estat en la cursa de 10 km on han participat la majoria dels nostres atletes:
Sergi Solé ha aconseguit el resultat més destacat, amb un temps de 33:55, guanyant així en la categoria júnior i aconseguint el 16è lloc de la general.

El podi d'homes júnior
Quim Vich va realitzar el recorregut amb un temps de 38:28 i va aconseguir un 67è lloc a la general i 5è júnior.
Daniel Degràcia va acabar 117è de la general amb un temps de 40:26.