dijous, 1 de gener del 2015

Osonit14

El passat dimarts dia 30, tres components de l’escola esportiva: el Dídac San José, el Quim Solé, el Quim Vich conjuntament amb el seu entrenador Roger Solé van desafiar el fred i van anar fins a Gurb (Osona) per realitzar una tarda –nit d’orientació.

A la tarda, van realitzar un entrenament del grup de tecnificació de la Federació Catalana d’Orientació, consistent en un exercici de 3km lineal, per parelles, on s’havia de memoritzar i fer una lectura important de mapa. Després van realitzar un petit esprint amb un mapa d’escala molt ampliada on treballaven l’anticipació, i la pressa de decisions.

Un cop es va fer fosc van participar de la cursa nocturna Osonit14. El Quim Vich i el Dídac San José en el circuit 2 on van quedar 5é i 6é respectivament amb un temps de 01:26:20 i 01:29:17.

EL Quim i el Roger van córrer en el circuit 1, amb uns resultats força diferents. El Roger Solé va acabar 10é amb un temps de 01:39:09 i el Quim Solé va abandonar després de quedar-se sense bateria al seu frontal.

Bon any a tothom!

El Roger, el Quim Solé, el Dídac i el Quim Vich.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada