dilluns, 3 de novembre del 2014

Quim Vich i Quim Solé campions de Catalunya esprint en la categoria sub16 i sub 20

Aquest cap de setmana hem participat  al 7è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (TIC BCN) amb més de 600 participants, els quals la majoria eren estrangers.
Quim Solé al podi

La primera prova es va dur a terme al parc de Nou Barris el dissabte pel matí. A més a més de ser la primera etapa del TIC BCN, també era el Campionat de Catalunya Esprint.

Els resultats dels nostres atletes van ser molt positius. En la categoria H16 el Quim Vich es va proclamar campió de Catalunya  amb un minut d’avantatge sobre el segon classificat. En aquesta mateixa categoria, el David Riba va quedar 4t classificat.

En la categoria H18 destacar el 4t lloc de l’Enric Prat que s’estrenava en aquest tipus de proves, en 5è lloc Dídac San José i en 6é Fidel Compte. I en la mateixa categoria, el Luca Almiñana va quedar desqualificat per culpa d’un mal pinçat.

Finalment, el Quim Solé es va proclamar campió en la categoria H20.


L'equip de l'escola esportiva CERRR Igualada
El diumenge es va disputar la segona etapa del TIC BCN amb sortida i arribada al Parc de la Ciutadella, on els recorreguts transcorrien pel barri Gòtic i el de la Ribera.

Els esportistes de l’escola esportiva que van córrer en la categoria elit van realitzar un recorregut de 8’9km lineals i amb 31 controls de pas. Els seus resultats han estat força bons: Quim Solé 31è, Roger Solé 44è, Arnau Requena 56è, Dídac San José 63è i un mp de l’Enric Prat.

En categoria open (6’3km i 30 controls) el Luca Almiñana ha quedat 23è.

I en la categoria H16 (3,3km i 20 controls) el Quim Vich 9è i el David Riba 13è.


El podi de Quim Vich












Felicitats a tots per aquests grans resultats.


El Fidel Compte als 10km Ciutat d’Igualada.


Així mateix aquest diumenge el Fidel ha participat als 10 km de la nostra ciutat amb un temps total de 00:40:42 i 20à  posició final a la general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada