dimarts, 7 d’octubre del 2014

Quim Solé subcampió de Catalunya de llarga distància a Vic

Aquest diumenge a la localitat osonenca de Gurb es va celebrar el Campionat deCatalunya de llarga distància de Curses d’Orientació, on  hi van participar molts atletes de l’escola esportiva.
Un terreny molt dur físicament, encara més complicat per culpa de les pluges de dissabte nit, que va provocar que els temps dels participants s’allarguessin respecte el que tenia previst l’organització.

Foto Campionat Catalunya de Relleus photo ©UPC-O
El resultat més destacat del club va ser el subCampionat de Catalunya del Quim Solé (Club Orientació Catalunya) en la categoria H21A, que va quedar per darrera del gironí Eloi Romaní,   en una cursa de 6’5km 235 de desnivell i 15 controls.

En la mateixa categoria l’Arnau Requena, que tornava a competir després d’un any, va quedar en desena posició.

La resta de corredors de l’escola van participar en la categoria H18, una cursa de 4’8 km amb 195 m de desnivell i 13 controls, en que el Dídac San José va acabar en quart lloc, el David Riba en cinquè lloc i el Luca Almiñana i el Fidel Compte van fer error en targeta.