dimecres, 29 d’octubre del 2014

Quim Solé al XV Trofeu Martin Kronlund de Madrid.

En Quim Solé ha participat aquest cap de setmana a la 12a prova de lliga espanyola a Madrid on hi participava com a corredor de la categoria H20.

Foto de l'arribada de Quim Solé photo ©Daniellinfestu
Les proves es van disputar en uns terrenys immillorables: terrenys pedregosos, sense sotabosc i pràcticament sense desnivell, que permetia que els corredors poguessin córrer a gran velocitat.

Dissabte és va celebrar la llarga distància, un circuit lineal de 9 km i amb 310 metres de desnivell, en que el Quim Solé no va tenir gaire sort i la dificultat tècnica del terreny el va fer acabar en 16a posició amb un temps de 02:10:18.

Diumenge va tocar la cursa de mitja distància (4’4km lineals i 100 metres de desnivell), on l’igualadí refet del dia anterior va poder tancar la cursa amb un 9è lloc amb un temps total de 43:22 minuts.

La pròxima competició per tots els esportistes de l'escola serà el proper cap de setmana a Barcelona, on es disputarà el Campionat de Catalunya de la modalitat esprint: el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.